Pritapti skaitmeninių technologijų amžiuje – iššūkis, kurį galime įveikti. Apie tai – 2018-04-04, 16.10 val. per „Pūko“ radiją

Šiuolaikiniame pasaulyje internetu perkame, parduodame, mokame mokesčius, pildome deklaracijas, pateikiame prašymus valdiškoms institucijoms ir gauname pažymas. Internetu mokomės, registruojame įmones, įsigyjame bilietus, bendraujame, žiūrime televiziją ir klausomės muzikos, o prognozės rodo, kad 2020 m. kompiuterinio raštingumo pagrindai bus reikalingi devyniose iš dešimties darbo vietų.

Apie tai, ko reikia, kad sėkmingai įsitvirtintume gyvenime skaitmeninių technologojų amžiuje – kokių įgūdžių ir žinių mums prireiks ir kaip bei kur to išmokti, jei norime žengti koja kojon su XXI-ojo amžiaus iššūkiais, ir apie suaugusiesiems skirtas mokymosi platformas internete kalbėsime laidoje „Skaitmeninis raštingumas – gyvybiškai svarbus XXI a. įgūdis“.

Devintosios laidos iš ciklo „Nevėlu mokytis geresniam gyvenimui“, finansuojamo Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis, kviečiame klausytis balandžio 4 dieną, 16 val. 10 min. per „Pūko“ radiją.