Kviečiame klausytis laidos „Lyderystė ir verslumas – kaip tapti lyderiu?“ balandžio 11 dieną, po 16 val. žinių per „Pūko“ radiją

Kodėl vieni žmonės sugeba suburti kitus, uždegti juos ir vesti tikslo link, o kiti ne? Lyderiu gimstama ar tampama ir kaip to išmokti? O kokių gebėjimų reikia žmogui, kad apie jį sakytume „Jis tikras lyderis“?

Atsakymus į šiuos klausimus išgirsite laidoje „Lyderystė ir verslumas – kaip tapti lyderiu?“ Jos metu dar kartą aptarsime ir tai, kodėl šiais laikais mokytis naujų dalykų niekada nebus per vėlu, o jūs galėsite laimėti Janinos Radvilės knygą „Niekada nevėlu gyventi. Svajok. Planuok. Išdrįsk“. Ji atiteks tam, kuris pirmasis suskubs teisingai atsakyti į studijoje nuskambėjusį klausimą. Klausimai bus trys, tad ir knygos, ir nugalėtojai taip pat bus trys. O atsakyti bus visai nesunku – bet tik su sąlyga, kad klausėtės ankstesnių mūsų laidų.

Dešimtosios laidos iš ciklo „Nevėlu mokytis geresniam gyvenimui“, finansuojamo Europos Sąjungos struktūrinių fondų lėšomis, kviečiame klausytis balandžio 11 dieną, po 16 val. Žinių per „Pūko“ radiją.