Nepraleiskite įdomios ir aktualios „Išsirink sau ateitį“ laidos – balandžio 14 d., 11.30 val. per TV3.

Jie dar moksleiviai, bet kai kurie iš jų jau tapo tarptautinių konkursų nugalėtojais, kiti siekia karjeros Lietuvos ir užsienio kompanijose, o treti tiesiog prisipažįsta atėję čia dėl to, kad labai gerai žinojo, ką nori išmokti.

Jie – tai tėčio pėdomis žengianti būsimoji fotografė Laima, pelniusi pirmą vietą Europos Komisijos organizuotame konkurse Briuselyje, Ignė, kuri išgirdusi sakant, kad pasirinko „purviną“ profesiją, tik nusijuokia ir atkerta, kad „reikia mokėti dirbti švariai“. Jie – tai ir Indrė, besimokanti automechanikos paslapčių, nes nori pati išmanyti apie automobilį, su kuriuo dalyvauja varžybose, ir Lukas, kuris prisipažįsta: „Pirmąjį automobilį išardžiau būdamas vaikas, o štai surinkti – reikia išmokti, todėl ir esu čia“.

Visa tai jie ir jų bendramoksliai – vadybininkai, vizualinės reklamos kūrėjai, programuotojai – papasakos balandžio 14 d. laidoje „Išsirink sau ateitį“. Joje dalyvaus ir apie savo pasirinktas profesijas pasakos Šiaulių bei Panevėžio profesinio rengimo centrų moksleiviai ir jų profesijos mokytojai, o patirtimi pasidalins buvę šių mokymo įstaigų auklėtiniai.

Apie tuos, kurie skina pergales dar besimokydami – televizijos laidose iš ciklo „Išsirink sau ateitį“ – visą pavasarį, kiekvieną šeštadienį, 11.30 val. per TV3.