Renkatės profesiją? Pirmiausia – „pasimatuokite“. „Išsirink sau ateitį“ laida, balandžio 21 d., 11.30 val. per TV3

Ne paslaptis, kad pasirinkti tokią profesiją, kad, anot populiaraus posakio, į darbą eitum kaip į šventę, ne kiekvienam pasiseka. Arba ne iš karto pasiseka. Štai ir antros profesijos besimokantis Simonas prisipažįsta: „Anksčiau mokiausi kitos specialybės. Studijas baigiau ir diplomą turiu, bet supratau, kad tai ne mano sritis, todėl ir esu čia“.

Kokį diplomą jis jau turi ir kokios profesijos mokosi dabar, sužinosite balandžio 21 d. laidoje „Išsirink sau ateitį“. Be to, joje pamatysite, kad koralai valgomi, išgirsite, kad atspariausi stogai – variniai, o norint „pasimatuoti profesiją“ nebūtina vykti į mokymo centrą, nes modernus infomobilis – ištisa laboratorija, kurioje galima išbandyti įvairias profesijas, gali atvežti ją į jūsų miestą.

Apie įgūdžių tobulinimą ir naujas savo profesijas šį kartą pasakos būsimos kirpėjos ir suvirintojai, floristės ir stogdengiai, barmenės ir krautuvų vairuotojai iš Vilniaus Jeruzalės ir Panevėžio darbo rinkos mokymo centrų ir jų profesijos mokytojai, o patirtimi pasidalins buvę šių mokymo įstaigų auklėtiniai.

Apie tuos, kurie ieškodami savojo kelio drasiai keičia profesiją – televizijos laidose iš ciklo „Išsirink sau ateitį“ – visą pavasarį kiekvieną šeštadienį 11.30 val. per TV3.