2018 m. balandžio 28 d., 11.30 val. per TV3 laida „Išsirink sau ateitį“. Kad „greitoji“ per liūtį nuo kelio nenuslystų arba kodėl mėsa – geriausias desertas

Vieni mokosi suvaldyti automobilį ant slidaus kaip veidrodis kelio ar nenuslysti nuo jos pliaupiant kone atogrąžų liūčiai, kad gaisrinė ar „greitoji“ laiku atvyktų, kiti, užuot rūpinęsi, kad vandenyno bangas skrodžiančio laivo įgula būtų sočiai pamaitinta, jau baigia įveikti antros profesijos paslaptis, o Eglė, netrukus tapsianti keleivių aptarnavimo specialiste, jau svajoja apie laivavedės darbą.

Bet kodėl jos bendramoksliai sako, kad „geriausias desertas jūreiviams yra mėsa“, ir kokių žinių pritrūko į masažo paslaptis besigilinančiam Ignui bei būsimiesiems floristams, želdinių tvarkytojams, pynėjams iš vytelių, pajutusiems poreikį sužinoti ir išmokti daugiau?

Visa tai jie ir jų bendramoksliai papasakos balandžio 28 d. laidoje „Išsirink sau ateitį“. Joje dalyvaus ir apie savo pasirinktas profesijas pasakos klaipėdiečiai – Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro bei Klaipėdos laivininkų mokyklos – moksleiviai ir jų profesijos mokytojai, o patirtimi pasidalins buvę šių mokymo įstaigų auklėtiniai.

Apie tuos, kuriems norisi išmokti vis daugiau – televizijos laidose iš ciklo „Išsirink sau ateitį“ – visą pavasarį kiekvieną šeštadienį 11.30 val. per TV3.