NEPRALEISKITE – kovo 24 d., 11.30 val. per TV3 – 4-oji „Išsirink sau ateitį“ laida

Restoraną gali atidaryti ir mokinys, o šakotis – ne tortas

„Ar žinote, kad šakotis – ne tortas, o labai didelis sausainis? Taip laidos vedėjui Vitalijui Cololo, jau ketinančiam pasmaguriauti skanėsto, sakys būsimieji konditeriai. O kitas būsimasis virtuvės virtuozas tikins, kad pradėti sėkmingą verslą galima nė mokyklos nebaigus. Netikite? Ir be reikalo, nes Rokas tai padarė. Ir jau antrą restoraną planuoja atidaryti.

Ko mokosi ir kuo dar mus gali nustebinti būsimieji konditeriai ir kulinarai, orlaivių ir automobilių remontininkai, baldininkai ir kiti būsimieji profesionalai? Ir ką čia veikia kartu su vaikinais įvairias schemas nagrinėjanti mergina?

Tai sužinosite kovo 24 d. žiūrėdami laidą „Išsirink sau ateitį“, kurioje dalyvaus ir apie savo pasirinktas profesijas pasakos kauniečiai – Kauno technikos profesinio mokymo centro ir Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro – mokiniai bei jų profesijos mokytojai, o patirtimi pasidalins buvę šių mokymo įstaigų auklėtiniai.

Apie profesijas, kurias įgijus pildosi svajonės – televizijos laidose iš ciklo „Išsirink sau ateitį“ – visą pavasarį kiekvieną šeštadienį, 11.30 val. per TV3.