Maitinimo paslaugų posektoriaus profesinio mokymo programos

-
Dalyvio kaina
2017-11-21 10:00
Seminaro vieta: Karolina Park Hotel konferencijų centras Sausio 13-osios g. 2, Vilnius

renginiai

PROGRAMA

Moderuoja: dr. Jolanta Navickaitė, Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro direktoriaus pavaduotoja.

9:00 – 10:00 Dalyvių registracija, pasitikimo kava.
10:00 – 12:00 Modulinių profesinio mokymo programų įgyvendinimo patirtis.
Modulinių profesinio mokymo programų įgyvendinimo patirtis.
Lina Vaitkutė, Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro Kvalifikacijų formavimo skyriaus vedėja

Modulinių profesinio mokymo programų rengimas: teisiniai pokyčiai.
Jolanta Navickaitė, Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro direktoriaus pavaduotoja

Modulinių profesinio mokymo programų rengimas: iššūkiai, su kuriais susiduria rengėjai.
Inga Gumbelevičiūtė, Kvalifikacijų ir profesinio mokymo plėtros centro Kvalifikacijų formavimo skyriaus metodininkė

12:00 – 13:00 Pietų pertrauka
13:00 – 14:30 Rengiamos naujos Maitinimo paslaugų posektoriaus profesinio mokymo programos.

Duonos ir pyrago gaminių kepėjo modulinė profesinio mokymo programa
(II lygis).
Pranešėjai: Janina Narbutienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro profesijos mokytoja metodininkė;
Artūras Miškinis, Crustum kepyklėlės direktorius.

Duonos ir pyrago gaminių kepėjo modulinė profesinio mokymo programa
(III lygis).
Pranešėjai: Irena Žiužnienė, Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centro skyriaus vedėja, profesijos mokytoja metodininkė;
Artūras Miškinis, Crustum kepyklėlės direktorius

14:30 – 15:00 Kavos pertrauka.
15:00 – 16:30 Diskusijos apie rengiamas naujas Duonos ir pyrago gaminių kepėjo modulinio profesinio mokymo programas tęsinys.
16:30 – 17:00 Diskusijos aptarimas.