| 1 |
Apelsino paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 2 |
Avokado pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 3 |
Banano paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 4 |
Burokėlių sriuba su pupelėmis ir kopūstais Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 5 |
Begendi kebap Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 6 |
Bulvių pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 7 |
Citrusinių vaisių pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 8 |
Daržovių keksiukai Gailutė Tamašiūnienė – Latvė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
|
| 9 |
Česnakų pirminis paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 10 |
Daržovės Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 11 |
Flambiruoti blyneliai su ledais Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 12 |
Greipfurto paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 13 |
Gūžinių kopūstų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 14 |
Itališkos spurgos Rima Vaicekauskė. Zarasų profesinė mokykla |
|
| 15 |
Kivi ruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 16 |
Kepta dorada Santa Matulionė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 17 |
Kumpio salotos traškiuose duonos krepšeliuose Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 18 |
Kibinai su vištiena Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 19 |
Mango paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 20 |
Meliono paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 21 |
Menkės pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 22 |
Trinta moliūgų sriuba Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 23 |
Obuolio ir kriaušės paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 24 |
Pomidorų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 25 |
Praktinė pamoka iš namų Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 26 |
Praktinė pamoka iš namų „Makaronai su Bolonijos padažu“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 27 |
Praktinė pamoka iš namų „Keptos vištienos blauzdelės“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 28 |
Plikytos tešlos pyragėliai Nijolė Vasiliauskienė, Gailutė Tamašiūnienė – Latvė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
|
| 29 |
Praktinė pamoka iš namų „Traškūs vištienos piršteliai“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 30 |
Praktinė-nuotolinė pamoka „Biskvitinis vyniotinis su varškės kremu ir uogomis“ Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 31 |
Praktinė pamoka iš namų „Azerbaidžianietiški pyragėliai kutabai“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 32 |
Praktinė pamoka iš namų „Įdaryti obuoliai su varške“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 33 |
Praktinė pamoka iš namų „Mini čeburėkai“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 34 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje pirma dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 35 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje antra dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 36 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje trečia dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 37 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje ketvirta dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 38 |
Ridikėlų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 39 |
Riešutukų-pūkuotukų gamyba Nijolė Vasiliauskienė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
|
| 40 |
Salotų rūšys ir jų panaudojimas pirma dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 41 |
Salotų rūšys ir jų panaudojimas pirma dalis antra dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 42 |
Svogūnų laiškų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 43 |
Saldžioji paprika, įdaryta sviesto-kumpio mase Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 44 |
Sluoksniuotos tešlos užkandžių gaminimas ir kokybės vertinimas Nijolė Vasiliauskienė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
|
| 45 |
Šparagų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 46 |
Terinas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 47 |
Tunu įdaryti pomidoriukai Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 48 |
Žuvies filė džiūvesėliuose Santa Matulionė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|
| 49 |
Video pamoka. Varškėčių gaminimas. Gita Ingrida Stupelienė. VšĮ Kretingos technologijos ir verslo mokykla |
|
| 50 |
Video pamoka. Kibinų gaminimas. Gita Ingrida Stupelienė. VšĮ Kretingos technologijos ir verslo mokykla |
|
| 51 |
Variantas, kaip pasigaminti pusryčius Inga Buliginaitė. Zarasų profesinė mokykla |
|
| 52 |
Vištienos pirminis paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
|
| 53 |
Virti varškėtukai Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
|