1 |
Apelsino paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
2 |
Avokado pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
3 |
Banano paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
4 |
Burokėlių sriuba su pupelėmis ir kopūstais Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
5 |
Begendi kebap Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
6 |
Bulvių pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
7 |
Citrusinių vaisių pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
8 |
Daržovių keksiukai Gailutė Tamašiūnienė – Latvė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
![]() |
9 |
Česnakų pirminis paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
10 |
Daržovės Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
11 |
Flambiruoti blyneliai su ledais Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
12 |
Greipfurto paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
13 |
Gūžinių kopūstų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
14 |
Itališkos spurgos Rima Vaicekauskė. Zarasų profesinė mokykla |
![]() |
15 |
Kivi ruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
16 |
Kepta dorada Santa Matulionė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
17 |
Kumpio salotos traškiuose duonos krepšeliuose Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
18 |
Kibinai su vištiena Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
19 |
Mango paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
20 |
Meliono paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
21 |
Menkės pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
22 |
Trinta moliūgų sriuba Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
23 |
Obuolio ir kriaušės paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
24 |
Pomidorų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
25 |
Praktinė pamoka iš namų Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
26 |
Praktinė pamoka iš namų „Makaronai su Bolonijos padažu“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
27 |
Praktinė pamoka iš namų „Keptos vištienos blauzdelės“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
28 |
Plikytos tešlos pyragėliai Nijolė Vasiliauskienė, Gailutė Tamašiūnienė – Latvė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
![]() |
29 |
Praktinė pamoka iš namų „Traškūs vištienos piršteliai“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
30 |
Praktinė-nuotolinė pamoka „Biskvitinis vyniotinis su varškės kremu ir uogomis“ Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
31 |
Praktinė pamoka iš namų „Azerbaidžianietiški pyragėliai kutabai“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
32 |
Praktinė pamoka iš namų „Įdaryti obuoliai su varške“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
33 |
Praktinė pamoka iš namų „Mini čeburėkai“ Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
34 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje pirma dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
35 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje antra dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
36 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje trečia dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
37 |
Prieskonių naudojimas kulinarijoje ketvirta dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
38 |
Ridikėlų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
39 |
Riešutukų-pūkuotukų gamyba Nijolė Vasiliauskienė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
![]() |
40 |
Salotų rūšys ir jų panaudojimas pirma dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
41 |
Salotų rūšys ir jų panaudojimas pirma dalis antra dalis Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
42 |
Svogūnų laiškų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
43 |
Saldžioji paprika, įdaryta sviesto-kumpio mase Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
44 |
Sluoksniuotos tešlos užkandžių gaminimas ir kokybės vertinimas Nijolė Vasiliauskienė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla |
![]() |
45 |
Šparagų pirminis paruošimas ir pusgaminiai Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
46 |
Terinas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
47 |
Tunu įdaryti pomidoriukai Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
48 |
Žuvies filė džiūvesėliuose Santa Matulionė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |
49 |
Video pamoka. Varškėčių gaminimas. Gita Ingrida Stupelienė. VšĮ Kretingos technologijos ir verslo mokykla |
![]() |
50 |
Video pamoka. Kibinų gaminimas. Gita Ingrida Stupelienė. VšĮ Kretingos technologijos ir verslo mokykla |
![]() |
51 |
Variantas, kaip pasigaminti pusryčius Inga Buliginaitė. Zarasų profesinė mokykla |
![]() |
52 |
Vištienos pirminis paruošimas Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras |
![]() |
53 |
Virti varškėtukai Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla |
![]() |