Virėjas

1 Apelsino paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
2 Avokado pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
3 Banano paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
4 Burokėlių sriuba su pupelėmis ir kopūstais
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
5 Begendi kebap
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
6 Bulvių pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
7 Citrusinių vaisių pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
8 Daržovių keksiukai
Gailutė Tamašiūnienė – Latvė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla
8 Vaizdo pamoka
9 Česnakų pirminis paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
10 Daržovės
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
11 Flambiruoti blyneliai su ledais
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
12 Greipfurto paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
13 Gūžinių kopūstų pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
14 Itališkos spurgos
Rima Vaicekauskė. Zarasų profesinė mokykla
8 Vaizdo pamoka
15 Kivi ruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
16 Kepta dorada
Santa Matulionė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
17 Kumpio salotos traškiuose duonos krepšeliuose
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
18 Kibinai su vištiena
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
19 Mango paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
20 Meliono paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
21 Menkės pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
22 Trinta moliūgų sriuba
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
23 Obuolio ir kriaušės paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
24 Pomidorų pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
25 Praktinė pamoka iš namų
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
26 Praktinė pamoka iš namų „Makaronai su Bolonijos padažu“
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
27 Praktinė pamoka iš namų „Keptos vištienos blauzdelės“
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
28 Plikytos tešlos pyragėliai
Nijolė Vasiliauskienė, Gailutė Tamašiūnienė – Latvė.
Kupiškio technologijos ir verslo mokykla
8 Vaizdo pamoka
29 Praktinė pamoka iš namų „Traškūs vištienos piršteliai“
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
30 Praktinė-nuotolinė pamoka „Biskvitinis vyniotinis su varškės kremu ir uogomis“
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
31 Praktinė pamoka iš namų „Azerbaidžianietiški pyragėliai kutabai“
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
32 Praktinė pamoka iš namų „Įdaryti obuoliai su varške“
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
33 Praktinė pamoka iš namų „Mini čeburėkai“
Santa Jurgelytė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
34 Prieskonių naudojimas kulinarijoje pirma dalis
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
35 Prieskonių naudojimas kulinarijoje antra dalis
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
36 Prieskonių naudojimas kulinarijoje trečia dalis
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
37 Prieskonių naudojimas kulinarijoje ketvirta dalis
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
38 Ridikėlų pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
39 Riešutukų-pūkuotukų gamyba
Nijolė Vasiliauskienė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla
8 Vaizdo pamoka
40 Salotų rūšys ir jų panaudojimas pirma dalis
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
41 Salotų rūšys ir jų panaudojimas pirma dalis antra dalis
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
42 Svogūnų laiškų pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
43 Saldžioji paprika, įdaryta sviesto-kumpio mase
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
44 Sluoksniuotos tešlos užkandžių gaminimas ir kokybės vertinimas
Nijolė Vasiliauskienė. Kupiškio technologijos ir verslo mokykla
8 Vaizdo pamoka
45 Šparagų pirminis paruošimas ir pusgaminiai
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
46 Terinas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
47 Tunu įdaryti pomidoriukai
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
48 Žuvies filė džiūvesėliuose
Santa Matulionė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka
49 Video pamoka. Varškėčių gaminimas.
Gita Ingrida Stupelienė. VšĮ Kretingos technologijos ir verslo mokykla
8 Vaizdo pamoka
50 Video pamoka. Kibinų gaminimas.
Gita Ingrida Stupelienė. VšĮ Kretingos technologijos ir verslo mokykla
8 Vaizdo pamoka
51 Variantas, kaip pasigaminti pusryčius
Inga Buliginaitė. Zarasų profesinė mokykla
8 Vaizdo pamoka
52 Vištienos pirminis paruošimas
Kauno maisto pramonės ir prekybos mokymo centras
8 Vaizdo pamoka
53 Virti varškėtukai
Žydra Lomakienė. Rokiškio technologijos, verslo ir žemės ūkio mokykla
8 Vaizdo pamoka